Bezpečnostní nastavení

<< Klikněte pro zobrazení obsahu >>

Bezpečnostní nastavení

» Tuto volbu najdete v Nastavení aplikace. «

V této části lze nastavit automatické odhlášení uživatelů.

Automatické odhlášení

Pokud je tato volba aktivní bude při přechodu pokladny do režimu spánku (vypnutí displeje) automaticky odhlášen přihlášený uživatel. Podmínkou pro automatické odhlášení je, aby uživatelský účet byl chráněný PINem.