» Dostupné pouze v Dotykačce NEOMEZENĚ. « |
---|
Rozdělte si nabízené pokrmy do jednotlivých chodů a informujte kuchyň prostřednictvím tiskárny objednávek o jejich přípravě. Vytvořené chody se mohou zobrazovat na hlavní obrazovce Dotykačky a obsluha je tak jednoduše a rychle namarkuje.
Chody můžete vytvořit také přímo na pokladně. Pro další informace se podívejte do této kapitoly, kde najdete i popis, jak se vlastně s chody na pokladně pracuje. |
Jak spravovat chody?
Ve Vzdálené správě klikněte na záložku Seznamy a z rozbalené nabídky zvolte Správa chodů. Pro vytvoření nového chodu klikněte na tlačítko + PŘIDAT CHOD . |
Zadejte Název chodu a doplňte případné Štítky . Podle štítků ve filtrech v jednotlivých tiskových úlohách můžete chod směrovat na určitou tiskárnu. Tj. objednávky či účtenky určitého chodu vždy tisknout na určené tiskárně. Číslo chodu se uplatňuje při hromadném exportu / importu dat, jde o interní označení položky, které se vygeneruje po uložení. Pomocí šipek v části určete pořadí chodů, které se uplatňuje při tisku objednávek do kuchyně. Vždy se postupuje od prvního chodu po poslední. Volba Povolit určuje, zda se bude chod zobrazovat na pokladně či nikoliv, můžete ho tedy dočasně skrýt. |
Nakonec nezapomeňte vytvořené chody uložit tlačítkem . Vymazat chod je možné pomocí ikonky koše v části . Vytvořené chody se následně přenesou do pokladny, kde s nimi lze dál pracovat. |